Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WANGE építőjáték

WANGE márkájú minőségi LEGO-kompatibilis építőjáték az építőjátékok szerelmesinek.

A WANGE készletek úgy vannak összeállítva, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A WANGE építőjáték nagyszerű építési élményt nyújt, ez a nem kispályás építőjáték NEM a LEGO® terméke, hanem WANGE márkájú.

A WANGE építőjátékra jellemző a nagyon menő dizájn, szuper részletgazdag kidolgozás.

Rendezés:

Ez a különleges modell NEM a LEGO® terméke, hanem WANGE márkájú. Az építőkockák teljesen összeépíthetőek a legó építőkockákkal.

Kötelező figyelmeztetés: 3 éves kor alatt nem ajánlott, lenyelhető kis elemek miatt fulladásveszély! Származási hely: Kína.

Az építőjátékok új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben! Nagyszerű játékvilágok, kiváló minőségű építőelemek, tökéletes építési segédletek és sok építési szórakozás nagy játékértékkel – ezt képviseli a Wange® márka. Továbbá óriási előny, hogy minden Wange® építőkocka 100% -ban legó kompatibilis és összeépíthető a piacvezető játékkockáival.

A termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek, csakúgy mint a legó játékai. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából. Megfelelnek az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek. Nem olcsó utánzatok, hanem minőségi, tartós alternatívát nyújtó műanyag építőkockák.

Nem kell heteket, hónapokat várnia a megrendelt termékre.