Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SantiSafe babakamera autóba - fejtámlára erősíthető - HD-Éjjellátó funkció

25.288 Ft
22.782 Ft
10%
Az akció időtartama: 2024. 05. 10. - 2024. 05. 31.
Menny.:db
Cikkszám: PTBL-BAL-30015
Raktárkészlet 1: Utolsó 3 db raktáron
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

A hagyományos visszapillantó babatükrökkel ellentétben a baba- és gyermekbiztonsági kamera az autó középkonzoljára helyezhető, így tisztán láthatjuk gyermekünket, növelve a biztonsági minősítést anélkül, hogy hátranéznénk vezetés közben, hogy mi szülők biztonságban érezzük magunkat.

Éjjellátó funkció: a gyermekre néző kamera az éjjellátó funkcióval világosabbá, fényesebbé teszi a kijelzőt. Még éjszakai vezetés közben is jól láthatja gyermeke helyzetét a hátsó ülésen, így kiküszöbölhető a bizonytalanság és az aggodalom, hogy mit csinál gyermeke az utazás során. A kamera könnyen beállítható, hogy a tökéletes szögben a legjobb minőségű kristálytiszta képet torzítás nélkül kapja.

A hátsó kamera látószöge 120°. Könnyű használat: a gyermek autós kamera könnyen rögzíthető a hátsó mobil fejtámlához. C

Csatlakoztassa a tápkábelt a szivargyújtóhoz és csatlakoztassa a telefonjához! Állítható fel és le szög: a függőleges és vízszintes hevederek fejtámlához történő meghúzása után a hátsó ülés kamerája az autómodell és az autóülés méretétől függően a legjobb szöget megtalálva állítható. Sok babaautó tükre rezeg, rázkódik és mozog vezetés közben.

Kameránkat kifejezetten úgy terveztük, hogy vezetés közben is stabil maradjon - ez biztonságos, szórakoztató és stresszmentes utazást jelent Önnek és újszülött gyermekének, és azon túl is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.